Barolo Boys vince il Most Film Festival 2015!

Si è appena concluso a Vilafranca del Penedes, a pochi chilometri da Barcellona, il MOST, Festival Internazionale di Cinema e Vino. Il documentario “Barolo Boys. Storia di una Rivoluzione” (http://www.baroloboysthemovie.com/) è stato il dominatore di questa edizione, aggiudicandosi due premi: il Gran Premio della Giuria, premio principale del Festival, ed il Premio alla Miglior Produzione Internazionale.

The 5th edition of Most, International Festival of Wine&Film, in Vilafranca del Penedes (Barcelona) has closed sunday. Our documentary“Barolo Boys. The Story of a Revolution” (http://www.baroloboysthemovie.com/index_eng.html) was the absolute winner of this edition, conquering the “Gran premi del Jurat” and the “Award for Best International Production”.

We would like to thank the Festival’s organization and crew.


Di seguito, il comunicato stampa del Festival:
Below, the Festival’s note:

El documental “Barolo Boys. Storia di una Rivoluzione”, de Paolo Casalis y Tiziano Gaia, guanya el Gran Premi del Jurat del 5è Most Festival

La treball italià també s’ha fet amb el Premi Projecció Internacional

Avui ha acomiadat la seva cinquena edició el Most. Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, organitzat pel Vinseum (Museu de les Cultures del Vi de Catalunya) i el Cine Club Vilafranca. Com cada any, el festival ha mostrat una acurada selecció de les millors peces audiovisuals relacionades amb el món de la vinya, el vi i el cava a Vilafranca, Sant Sadurní i a d’altres indrets del Penedès.

El palmarès de la secció Collita està encapçalat pel documental italià “Barolo Boys. Storia di una Rivoluzione”, de Paolo Casalis, reconegut amb el Gran Premi del Jurat, dotat amb 1.000 euros, i amb el Premi Projecció Internacional. Un relat engrescador sobre la revolució col·lectiva d’un grup de joves vinaters de la regió italiana de Langhe que, amb orgull i passió, passen de l’autoproducció a consolidar els vins de Barolo, una denominació d’origen admirada arreu del món. La secció oficial del certamen, centrada en la producció audiovisual sobre la vinya i el vi, ha projectat enguany 21 treballs de països com Itàlia, Suïssa, França, Xile i Estats Units.
per info sul film: www.baroloboysthemovie.comguarda le altre produzioni Stuffilm sul sito http://www.stuffilm.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s